Home » Rendezvények » Gólyabál » Gólyabál - 2013 » Iskolánk gólyabáljának 20 éves évfordulója

Iskolánk gólyabáljának 20 éves évfordulója

gólyabál

Idén is megszervezésre került iskolánkban a Gólyabál. A téma nem volt más, mint a mesék világa. Nem véletlenül, hiszen idén töltötte városunk Kultúrpalotája  100. „életévét”.
A gólyáknak több próbán kellett átesniük ahhoz, hogy megtörjék a palotában rejtőző varázsló átkát, és mesebeli alakjukból újra diákokká váljanak.
A közös mesébe illő táncuk után az első próba amiben teljesíteniük kellett, az egyéni produkciók voltak. Minden gólya párjával egy ötletes, és figyelemfelkeltő produkcióval szórakoztatta a közönséget, amelyek között beékelödtek az egyéni bemutatkozó videók is. A videók a gólyák egyéniségét és személyiségét kellett tükrözzék. Ezáltal betekintést nyerhettünk saját “csodaországukba”.
A gólyáknak ezenkívül egy szerencsét hozó kabalájuk is volt, amely az osztályukat képviselte.
Produkciójuk után újabb két probát kellett kiállniuk a gólyáknak. Ezúttal kreatívitásukat mutathatták be az improvizációs feladattal, ahol egy más mesehős szerepébe kellett belebújniuk. Általános tudásukat sem szabadott otthon hagyniuk, hisz 30 másodperc alatt kellett 3 kérdésre jól válaszolniuk.
Végül a gólyák visszanyerték eredeti alakjukat, és sikerült legyőzniük  a palotában lakozó gonosz varázslót. A gólyák produkciója mellett még a mentorok és a tánctanárok közös produkcióját is láthattuk, ami mégjobban fokozta az est hangulatát. Végül a Gólyabál a bálkirálynő és a bálkirály kihírdetésével zárult.
A 2013-as Gólyabál bálkirálynője Bende Szende és bálkirálya Böjthe Róbert. A második helyezést Szabó Ágnes és Madaras Hunor, végül pedig a harmadik helyezést Mátyási Katalin és Pál Endre foglalta el. A népszerűségdíjat Fall Beáta és Fodor Bence nyerte meg.
Ezúttal is gratulálunk a gólyáknak, hisz mind ügyesek voltak, és egy igazi mesebeli világot tártak elénk.

Albert Blanka
X. H osztály

 


MEGÖRÖKÍTETT ESEMÉNYEK:

November 2013
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Szerkesztő Belépés


A weboldalt készítette: Katona Norbert és Katyi Gergő