Home » Tevékenységek » Sport-Kirándulás » SmekerÁsok kirándultak

SmekerÁsok kirándultak

kirandulas1kirandulas2 kirandulas3 kirandulas6 kirandulas7 kirandulas8 kirandulas9

Lassan egy év eltelt. Változatos nagyszerű és egyben fárasztó is volt, ezért a IX. A osztály úgy döntött, hogy szüksége van egy olyan együtt töltött hétvégére, melyen kicsit lazábban veheti a dolgokat, kicsit szórakozhat, vagy csupán csak egyszerűen jól érezheti magát együtt a társaság, az iskolától távol.

Úti célnak a rejtélyes Törcsvárt választottuk, ahol a híres Dracula szellemének közelségét mindig is éreztük, és nem csak mikor szemkápráztató kastélyában jártunk, hanem egyben Törcsvár portékái valamint utcái között is. De ugyan mit is jelent egy ilyen hiedelmi szellem számunkra, hisz a semkerÁsok emellett még nyugodtan és felejthetetlenül tudtak szórakozni.

De kezdjünk mindent az elejétől, hisz Törcsvárig egy 5 órás út vezet, de ez nekünk tényleg semmiséget jelentett, hisz a jókedv, zene és kacagás társaságában csak úgy elröpült az idő, és észre sem vettük, hogy máris megérkeztünk. Út közben azért mégis a jó diákhoz híven művelődtünk is átröpülve a kőhalmi vár történelmén egy pillanatig. Megérkezve a szálláshelyre mindenki birtokba vette kis területét valamint el is kezdődött a szórakozás. Egy kis szabadidő után, mely alatt felfedeztük Törcsvár sajátos és megragadó kinézetét egy buli kezdődött el, melyen mindenki gondolom én a legjobban érezte magát. Lefekvésre, ahogy általában minden kiránduláson vagy táborban szokott lenni, csak reggel került sor, …  

SmekerÁsok kirándulása – folytatás 

Portik Sándor,  IX.A


MEGÖRÖKÍTETT ESEMÉNYEK:

July 2015
M T W T F S S
« Jun   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Következnek:

There are no upcoming events at this time.

Szerkesztő Belépés


A weboldalt készítette: Katona Norbert és Katyi Gergő