Home » Rendezvények » Gólyabál » Gólyabál - 2014 » A nap gólyája: Páll Edina

A nap gólyája: Páll Edina

10660159_1564088933823976_9190782092812632162_nPál Edina-Dorottya a IX.D osztály képviselője az idéni gólyabálon. Nagy örömmel és megkönnyebbüléssel vette tudomásul, hogy ő is egyike iskolánk 16 legügyesebb gólyáinak.

Reméli,hogy az elkövetkezendő időszak élménydús lesz, valamint elvárásai, hogy kitudja majd hozni magából a maximumot és ne okozzon csalódást.

Egyénije meglepetés lesz, csupán ezt árulta el:,,valami olyat csinálok, amit eddig még soha’’ , habár picikét tart tőle, azt igérte nagyon különleges és látványos lesz. Párjával, Szakács Zoltánnal, akit már nagyon rég óta ismer, kisebb civakodások mellett könnyedén megtalálják a közös hangot. Kissé megszédítik a színpad fényei, valamint tart mások véleményétől, attól, hogy elront majd valamit a színpadon és, hogy nem felel meg az elvárásoknak. Ezért keményen dolgozik és megpróbál mindent beleadni. Úgy érzi, hogy gólyának lenni egy igazi kiváltság, jó érzés, hogy mindenki kedvesen mosolyog és köszön a folyosón.

Arra a kérdésemre, hogy miben változna, ha ő nyerné a gólyabált azt válaszolta, hogy bizonyára ismertebb lesz, de nem szeretné, ha emiatt nagyképűnek tartanák őt.

A próbák elmondása szerint vegyes hangulatúak, a mentorokat azonban imádja, nagyon sokat segítenek, bátorítják őt.

Bevallása szerint ő egy őszinte, elszánt és izgulós lány. Szereti a felelősséget, maximalista, igényes, megbizható és kissé szégyenlős.

Amikor arról kérdeztem, hogy mit csinál szabadidejében, azt válaszolta, hogy hobbijai kitöltik minden szabadidejét. Elárulta, hogy 5 éve atlétikázik, fél éve modellkedik és 10 éve lovagol, mindháromban országos helyezéseket is ért el.

Kiskorában gyakrabban volt cirkuszban, nagyon élvezte és mindig felült a pónikra. Mostmár ritkábban jár, inkább ő csinálja a cirkuszt.

A többi gólyáról mind jó véleménnyel van, úgy gondolja méltán válogatták be őket. A zsűrit nem szeretné győzködni csupán ennyit mondott:,,Hallgassanak a szívükre.’’

Ha bármit tehetne a világban több pénzt gyártana, valamint egy elefántot a dzsungelbe rejtene el.

Beszélgetésünk során Edina elárulta, hogy nagyon egészségesen él és nem eszik csokit! Ezért fogadtunk, hogy ha megnyeri a gólyabált kap tőlem egy tábla csokit, amit megkell ennie.

Edina már nagyon várja a gólyabált és erre kéri a nézőket:,,Ne kritikus szemmel nézzenek, hanem kedves, szerető szemmel, mert én mindent beleadok.’’

Hamarosan láthatjuk a nem csak szép, de sokoladalú gólyalányt a pénteki gólyabálon!

Maier Krisztina, X.B


MEGÖRÖKÍTETT ESEMÉNYEK:

October 2014
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Szerkesztő Belépés


A weboldalt készítette: Katona Norbert és Katyi Gergő