Home » Rendezvények » Gólyabál » Gólyabál - 2014 » A nap gólyája: Kiss Levente

A nap gólyája: Kiss Levente

10429367_710649909024011_4405203645268528629_nKiss Levente a IX.B osztályt képviselő gólyajelöltünk, aki nagyon örült amikor megtudta, hogy egyike lehet a 16 kiválasztottnak, hisz elmodnása szerint nagyon sokat tanult és rengeteg időt áldozott mindennek elérése érdekében.

A Gólyabáltól mindössze jókedvet és rengeteg szórakozást vár el. Elmondta, hogy mióta gólya lett, nagyon több pozitív dolog történt vele, sok embert ismert meg, akikkel jó kapcsolatokat sikerült kialakítania, és persze csodálatos délutánokat élhet át, amikor a próbák folynak.

Az egyénijéről kérdezve annyit árult el, hogy fénypontja a humor lesz, ami végigkíséri az egész történetet és mindenkit megnevettet. Párja nem más, mint Demeter Dóra-Szidónia, a IX.D osztályból, akivel bevallása szerint nagyon jó dolgozni , mert komolyan veszi és rengeteg ötlettel járul hozzá a fejlődésükhöz. Önmagáról elárulta, hogy mindig is tartott közönség elé kiállni, de reméli, hogy ezt a félelmét le tudja majd győzni.

Ha megnyerné a Gólyabált, első dolga mindenképp az lenne, hogy megköszönje mindenkinek aki mellette állt, főleg a mentorainak, akik mindenben segítették, rengeteg időt áldoztak fel értük, azért, hogy minden jól sikerüljön. Azonban nem gondolja úgy hogy olyan jelentős változás történne az életében.

Ezután beszélt picit a gólyatársairól.Szerinte nagyon összetartó közösséget alkotnak, ezért is nagyon szeret velük lenni. Bár a próbák kicsit fárasztóak, azért kibírják őket a mentorok közreműködésével. Ezért is nagyon hálás nekik, és az is jól esik, hogy nem csak gólyaként tekintenek rá, hanem mint egy barátra. Tehát, bár a kihívások egyszer-egyszer fárasztóak, mégis nagy örömmel csinálja őket.

Arra kértem, jellemezze magát 3 szóban. “Laza, barátságos, segítőkész.” Magáról azt is elmondta, hogy versenyszerűen triathlonozik (úszás, biciklizés, szaladás), emellet barátokkal tölti a szabadidejét, valamint hobbi szinten focizik.

A zsűrit produkciójával szeretné meggyőzni, hogy megérdemli a nyerést és önmagát adva kihozni a legtöbbet az előadásból.

Cirkuszban természetesen már ő is volt, annak azonban már jó pár éve. Szerette, de soha nem felt semmitől/senkitől a fellépők közül.

Ha bármit megtehetne a világon kirepülne a világűrbe. Azonban ha találna egy elefántot semmiképpen sem rejtené el, hanem inkább azzal járna iskolába!

Ha kíváncsiak vagytok mivel készül teljes gőzzel Levi, November 7.-én a Cirkusz titeket is vár!

Szilágyi Melinda, X.B


MEGÖRÖKÍTETT ESEMÉNYEK:

October 2014
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Szerkesztő Belépés


A weboldalt készítette: Katona Norbert és Katyi Gergő