Home » Rendezvények » Gólyabál » Gólyabál - 2014 » A nap gólyája: Veres Orsolya

A nap gólyája: Veres Orsolya

10628217_1564089190490617_2772023761336858156_n

Veres Orsi az idei Gólyabálon a 9.H osztályt képviseli. Orsi kicsit meglepődött, amikor megtudta, hogy bekerült a Bolyaiba, egész nyáron a kisérettségi miatt aggódott és egy táborból hazatérve meglepődve fogadta a rengeteg gratulációt kedves ismerőseitől. Az, hogy bekerült az idei gólyák közé, sok mindenre lehetőséget adott neki. Nagyon szeret új emberkékkel ismerkedni, barátkozni és erre most lehetősége is akadt. A “gólyaság” esélyt adott neki arra, hogy barátokat szerezzen, sok új embert megismerjen meg és ami a legfontosabb, hogy ezáltal önmagát is jobban megismerhette, és ezért nagyon hálás.

Amikor az egyéni előadásáról kérdeztem, csak ennyit mondott: “Nem szeretnék elárulni részleteket, legyen meglepetés. Mi beleadunk minden tőlünk telhetőt a párommal, Tempfli Ákossal és a mentorainkkal.” Annak ellenére, hogy nagyon izgul és aggódik, hogy majd nem sikerül olyan jól az előadás, mint ahogy azt eltervezték, nagyon-nagyon várja a Golyabált és kiváncsi a többi gólya előadására is.

Ha megnyerné nagyon meglepődne és kimondhatatlanul örülne és szerinte ez sokban nem befolyásolná a jövőt, de természetesen ez azért nagyobb ismeretséget hozna és a nyertesnek az önértékelése is részben megváltozna. Ő nem szeretné semmilyen mondattal meggyőzni a zsűrit, ő belefog adni mindent, megmutatja mire képes és a döntést a zsűrire bízza.

Orsi nagyon szereti a próbákat, szerinte jó kis közösséggé kovácsolódtak össze, és a kihívásokat is kedveli. Az elején nagyon nehéz volt beilleszkednie, megszoknia az “új életet”, ugyanis idéntől kollégiumban lakik és elkezdett teljesen önállóan élni, de mint ahogy azt már mondta, sok új baráttal gazdagodott az élete.

Bevallása szerint ő egy nagyon ambíciós, néha kicsit szétszórt és mindig mosolygós lány és magával szemben mindig szigorúan bánik.

Elárulta nekem hogy 7 éve énekel egy kórusban, amivel már egész Európát bejárták; nagyon szeret utazni, kirándulni, énekelni, táncolni és gitározni is tud. A zene a mindene, hát nem is csoda, hogy olyan sok oldalról megbarátkozott vele. Szeret sportolni, szereti a téli és az extrém sportokat is és közel állnak a szívéhez az állatok.

Többször volt már cirkuszban viszont kissé félt a “késdobálóktól” de sokakkal ellentétben a kígyokat kedvelte, még a nyakába is vette őket.

Ha most bármit megtehetne akkor olyan képességet szeretne amivel az időt megtudná állítani vagy esetleg felgyorsítani. A legjobban most egy puha ágyra és alvása vágyik.

Az utolsó kérdésemre, hogy ha kapna egy elefántot, akkor hova rejtené el, azt felelte, hogy nem rejtené el, de ha nagyon muszáj akkor vagy a zsebében vagy egy tömbház tetőterén.

Kapusi Dorottya, X.B


MEGÖRÖKÍTETT ESEMÉNYEK:

October 2014
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Szerkesztő Belépés


A weboldalt készítette: Katona Norbert és Katyi Gergő